Sredstva za dezinfekciju

ALCOASEPS

Biocidni proizvod namenjen za dezinfekciju ruku i radnih površina.  Koristiti se u: domaćinstvu, zdravstvenim ustanovama, prehrambenoj industriji, stočarstvu, ugostiteljstvu, hotelijerstvu, frizerskim salonima, salonima lepote, teretanama, spa i wellness centrima. U javnim ustanovama, školama, predškolskim ustanovama, u sredstvima javnog prevoza, prostorijama za rad, bioskopskim salama i čekaonicama.

ALCOASEPS
ALCOASEPS

250/1000ml

ASEPS

ASEPS 5% je koncentrovano sredstvo za dezinfekciju. Pre upotrebe obavezno razrediti sa vodom (1:5).  Sredstvo za dezinfekciju ruku, radnih površina, radnog pribora, nameštaja, hladnjaka, rublja i instrumenata koji nisu medicinska sredstva.

ASEPS
ASEPS

1000/5000ml

ASEPS 1%

ASEPS 1%  rastvor je spreman za upotrebu bez dodatnog razblaživanja .Sredstvo za dezinfekciju zdrave kože ruku, rublja i tekstila, hladnjaka, površina, pribora i opreme koja nisu medicinska sredstva (nemedicinske sonde, dizne i dr.). Namenjen je za upotrebu u domaćinstvu, prehrambenoj industriji i javnim objektima.

ASEPS 1%
ASEPS 1%

750ml sa i bez pumpice

PODOPER F

Sredstvo za ručno i mašinsko pranje podnih obloga. Za pranje i dezinfekciju svih vrsta vodootpornih obloga sa više organskih materija i nečistoća . Oprane površine ne treba ispirati jer primenjeni dezinficijens ima rezidualno dejstvo. Pre upotrebe proizvod je potrbno razblažiti prema uputstvu sa etikete.

PODOPER F
PODOPER F

1000/5000ml